dinsdag 3 maart 2015

Vertel meer: de Brugklas

Naar de Brugklas van Martine Letterie.
Het begint al met de Citotoets, de spannende tijd waarin je je voorbereidt op je nieuwe school. Hoe zal het straks gaan in de brugklas? Hoe vind je je weg in die doolhof van gangen en lokalen? Zullen de ouderen kinderen je niet pesten? En wordt er nog wel getrakteerd met verjaardagen, of is dat juist stom? Jesse, Vera en Isa gaan het allemaal meemaken. Lees hoe zij zich redden in de jungle van het voortgezet onderwijs, en doe daar zelf je voordeel mee!!



CSG RehoBoth

De christelijke identiteit van de school komt tot uitdrukking in de manier waarop we met elkaar omgaan. Respect voor jezelf, respect voor de ander, daar draait het om! We kiezen ieder jaar een identiteitsgebonden thema, waarmee we op alle niveaus bezig gaan. Deze thema’s moeten ervoor zorgen dat het gesprek over identiteit bij de leerlingen en bij het personeel gestimuleerd wordt.

http://csgrehoboth.nl/

DR aletta jacobs college.

Na groep 8 verandert er veel in je leven: je gaat naar het voortgezet onderwijs.
Het Aletta is een nieuwe school in een vertrouwde omgeving.
Wie je ook bent, wat je wilt, wat je ook kunt: je bent van harte welkom op onze school voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, atheneum en gymnasium

http://www.aletta.nl/aletta/index.php?school_id=17

Open dag Dr Aletta jacobs college en CSG Rehoboth.

CSG Rehoboth

We zijn met de hele klas gegaan het was leuk,we hadden opdrachten gedaan en we hebben reoboth tasje gekregen

Dr Aletta jacobs college

We gingen met de kinderen rond kijken wat mensen in klassen deden techniek hadden we gedaan engels en meer leuke dingen.

St.Gerardus MajellaSchool

Wat ziet u in onze school?
Wij zijn een levendige schoolgemeenschap, waarin we van en met elkaar willen leren. Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich veilig voelen op onze school en dat ze weten wat er van ze verwacht wordt. Kinderen leren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en daarnaast worden ze begeleid in het vergroten van hun zelfstandigheid als basis voor hun toekomst. We hebben hoge verwachtingen van kinderen en proberen dat wat mogelijk is uit de kinderen te halen. Ieder naar zijn/haar eigen vermogen.

Samenwerking met ouders is een essentieel onderdeel van het onderwijs. We vinden het belangrijk dat we samen met u als ouders/verzorgers de kinderen goed begeleiden. Onze katholieke identiteit is zichtbaar in de school en hier horen ook gezamenlijke vieringen bij.



Beran en Emre









Geen opmerkingen:

Een reactie posten